Начало              Обекти              Партньори              Инвеститори             Контакти

Нова Европа - Банкя

Местоположение

Архитектурна концепция

Инвестиционно предложение

Накратко за Банкя

 

Проектът НОВА ЕВРОПА - БАНКЯ е на етап градоустройствени процедури.

 

Ако проявявате интерес към проекта, можете да го заявите, като ни изпратите email или се обадите на телефоните в нашия офис. Така ще си осигурите възможността да изберете най-удобната и подходяща за Вас къща веднага след приключване на работата на архитектите, когато изборът е най-голям.

 

За да заявите интерес, кликнете тук.

 

Архитектурна концепция

Къщи: НОВА ЕВРОПА - БАНКЯ е комплекс от 19 еднофамилни и редови къщи с характерен архитектурен стил, създаващ атмосфера на уют и топлота. Къщите ще бъдат разположени на терасиран терен, сред много зеленина. Приоритети при проектирането и строителството на къщите ще бъдат функциалност, енергийна ефективност и стил.

Зелени площи: Всяка къща ще има собствен зелен парцел. По-голяма цветна градина с плувен басейн и СПА център ще бъдат построени в най-ниската част на комплекса. Предвижда се също детска площадка. По повърхността на имота няма да се допускат автомобили. Местата за паркиране и гаражите ще бъдат подземни за долния ред къщи и на приземния етаж за горния ред къщи с достъп от улицата.

СПА център: В СПА центъра се предвиждат плувен басейн, фитнес, сауна, масажно студио, стая за отдих. Той ще бъде построен в ниската част на терена и ще е част от градината.

Архитектура: Проектът ще бъде изработен от "Серафимов Студио". Създател на архитектурното бюро е архитект Танко Серафимов, Председател на Съюза на архитектите в България два мандата. Седем от неговите проекти са наградени с първа награда "Сграда на годината". В дизайнерското портфолио на бюрото има много красиви къщи.

Клиенти: Сегмент клиенти са жители на София, които искат да "избягат" от замърсения и презастроен център на града. Друг сегмент са български мениджъри на средни и големи фирми, базирани в София, които започват да мислят за място, където да живеят след своето пенсиониране и където децата и внуците им биха могли да идват и да им гостуват.

Уникалност: Проектът е уникален за България с акцент върху енергийната ефективност и природо-съобразност.